Καλώς ήλθατε σε αυτό το μοναδικό καταπληκτικό club που δημιουργήθηκε για να ανταμείψει την πίστη σας στο συγκρότημα «ERMES» και να μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Αυτό είναι το δικό σας Club!

Το ERMES Club δημιουργήθηκε το 1999 και αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο σχέδιο καταναλωτικής πίστης στο νησί, με πάνω από 200,000 μέλη. Η πολιτική συγκέντρωσης βαθμών του Club λειτουργεί με τη βάση €1 = 1 βαθμό και για κάθε 1,000 βαθμούς, τα μέλη μας δικαιούνται Δωροκουπόνι €10 για αγορές στα καταστήματά μας. Σε περιόδους ειδικών προσφορών και προωθητικών εκδηλώσεων, τα μέλη δικαιούνται διπλούς βαθμούς ή ακόμη και εκπτώσεις για τις αγορές τους./p>

Κάρτα «ERMES Club»

Η κάρτα αποτελεί το κλειδί για όλα τα προνόμια των μελών, όπως:

  • Συγκέντρωση βαθμών με κάθε αγορά
  • Εξαργύρωση βαθμών με Δωροκουπόνια
  • Ειδικές εκπτώσεις και προσφορές

Το ERMES Club είναι το μοναδικό club που σας παρέχει πρόσβαση σε προνομιακές ευκαιρίες για ψώνια και άλλα πλεονεκτήματα στα σχεδόν 100 καταστήματα και πολυκαταστήματά μας στην Κύπρο, ικανοποιώντας κάθε αγοραστική σας ανάγκη. Το Σχέδιο Καταναλωτικής Πίστης Club» εφαρμόζεται στα πολυκαταστήματα Debenhams, στα καταστήματα ZAKO, NEXT, Oviesse,Navy & Green, Glow, Peacocks,UBER, τα καταστήματα MTN και σε όλα τα καταστήματα Superhome Center D.I.Y.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο Τμήμα Καρτών του ERMES Club, στο τηλέφωνο 22-365141.