• Πώς μπορώ να γίνω μέλος του ERMES Club?
  Συμπληρώνετε απλά την αίτηση, την οποία μπορείτε να ζητήσετε από τα σχεδόν 100 πολυκαταστήματα και καταστήματα που συμμετέχουν στο Club και παίρνετε αμέσως την κάρτα σας, δωρεάν. Αυτόματα, γίνεστε μέλος του μοναδικού ERMES Club.
 • Πώς συγκεντρώνω βαθμούς;
  Παρουσιάζετε την κάρτα σας στο ταμείο, σε οποιοδήποτε από τα σχεδόν 100 πολυκαταστήματα και καταστήματα που συμμετέχουν στο Σχέδιο, προτού πληρώσετε για τις αγορές σας. Για κάθε ευρώ (€ 1) που ξοδεύετε, δικαιούστε έναν (1) βαθμό, ενώ για συγκεκριμένα είδη προσφοράς, παίρνετε επιπρόσθετους βαθμούς. Οι βαθμοί σας δεν έχουν ημερομηνία λήξης, συνεπώς, μεταφέρονται αυτόματα από τη μια χρονιά στην επόμενη. Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να συγκεντρώνετε βαθμούς και να τους εξαργυρώνετε με Δωροκουπόνια.
 • Πώς εξαργυρώνω βαθμούς;
  Παρουσιάζετε απλά την κάρτα σας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, σε οποιοδήποτε από τα οκτώ (8) πολυκαταστήματα σε όλες τις πόλεις ή τα πέντε (5) Superhome Center D.I.Y και ζητάτε να εξαργυρώσετε τους βαθμούς σας με Δωροκουπόνια. Για κάθε 1,000 βαθμούς που εξαργυρώνετε, παίρνετε ένα κουπόνι €10, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αγορές από τα καταστήματα που συμμετέχουν στο σχέδιο καταναλωτικής πίστης «ERMES Club».
 • Ποιο είναι το υπόλοιπο των βαθμών μου;
  Κάθε μέλος του ERMES Club μπορεί να ενημερώνεται για τον αριθμό των βαθμών που έχει συγκεντρώσει από την ιστοσελίδα του ERMES Club. Εκεί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τον αριθμό της κάρτας σας στα ενδεδειγμένα σημεία και να πατήσετε το πλήκτρο “Log in” για να δείτε το υπόλοιπο των βαθμών σας καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας. Μπορείτε, επίσης, να αποταθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, για περαιτέρω πληροφορίες.
 • Τι γίνεται αν χάσω την κάρτα μου;
  Σε περίπτωση που χάσετε την κάρτα σας, αναφέρετέ το στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, σε οποιοδήποτε από τα οκτώ (8) πολυκαταστήματα Debenhams και μία νέα κάρτα θα εκδοθεί στον λογαριασμό σας, όπου θα μεταφερθούν όλοι οι βαθμοί που έχετε συγκεντρώσει ως εκείνη τη στιγμή.
 • Μπορώ να διατηρώ κοινό λογαριασμό;
  Η κάρτα σας μπορεί να συνδυαστεί με άλλες κάρτες του Club, σε κοινό λογαριασμό, ώστε να συγκεντρώνονται επιπρόσθετοι βαθμοί από περισσότερα από ένα άτομα – συγγενείς ή φίλους σας.
 • Ποια καταστήματα συμμετέχουν στο ERMES Club;
  Το ERMES Club σάς παρέχει πρόσβαση σε σχεδόν 100 καταστήματα και πολυκαταστήματα σε όλη την Κύπρο. Το Σχέδιο Καταναλωτικής Πίστης «ERMES Club» εφαρμόζεται στα πολυκαταστήματα Debenhams σε όλες τις πόλεις, στα καταστήματα ZAKO, NEXT, Oviesse, Navy & Green, Glow, Peacocks, UBER, ΜΤΝ και σε όλα τα Superhome Center D.I.Y σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα.
 • Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το ERMES Club?
  Για να επικοινωνήσετε με το ERMES Club, τηλεφωνήστε στο Τμήμα Καρτών του ERMES Club, στο τηλέφωνο22-365141.